Long time no see

Ja, det var verkligen länge sedan jag bloggade ordentligt. Jag skall göra ett tappert försök att sparka igång bloggen ordentligt igen och kanske kan sommaren hjälpa mig med det. Ett drygt år som egen företagare har passerat, ett år över förväntan och det är delvis därför jag varit så ordfattig i bloggen. Jag har helt enkelt inte hunnit. Just nu lägger jag dessutom om en massa adresser & styr & fixar för att det skall bli så smidigt som möjligt att sköta allt.
 
Under sommaren kommer jag jobba lite extra hårt på att styra om min sömnadsverksamhet lite. Jag kommer sy upp mindre "vanliga" kläder - det finns så många på marknaden som erbjuder fina unika "hemsydda" kläder idag. Jag kommer satsa hårdare på att nischa mig så som det var tänkt från början: unika härliga & anpassade kläder till barn med särskilda behov. Av naturliga skäl kommer jag inte ha en massa uppsydda kläder eftersom behoven kan vara lika olika som individerna & plaggen därmed bli helt unika i samråd med förälder & barn. Exempel på plagg utöver det vanliga är bodys med sidoknäppning i större storlekar än 62 eller vanlig body i storlek över 92. Mitt måtto kommer vara att du som kund skall kunna få specialanpassade plagg utan att betala en massa extra för dem - så prisbilden kommer vara densamma som för övriga plagg jag syr upp. Kika in i webshopen så ser du prisbilden.
 
Sötaste pytteplaggen i stl 40/44 till en för tidigt född liten knodd. Dessa är sålda, men ville visa ett exempel på hur plaggen kan komma att se ut.
 
Men en bit som jag under sommaren kommer koncentrera mig extra mycket på att låta växa & där jag tänker sy upp kläder så att det snabbt skall gå att skicka är kläder i stl 38-50 till små prematura barn (för tidigt födda). Har du fött barn för tidigt själv och har tips & idéer till lösningar på kläder som du själv skulle ha uppskattat så tveka inte att höra av dig. I första hand kommer jag sy upp heldressar, bodys, byxor & mössor. Kommer kunna köpas både som enskilda plagg, men även i set. Och som alltid kommer alla tyger vara upptvättade i parfymfritt tvättmedel, helt utan sköljmedel innan jag börjar sy plaggen. Nedan kan ni se lite exempel på heldressar som jag sytt & som faktiskt går att köpa redan nu för 150 kr/styck.
 
Dessa heldressar är bägge i ca stl 40/44.
 
Dessa heldressar är bägge i ca stl 40/44.
Kommentera inlägget här: